Praktijk voor

Stottertherapie Leusden

Contact

Tijdens behandelingen wordt de telefoon (06 - 416 255 12) niet opgenomen. Spreek je bericht in op de voicemail. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen. Je kunt je vraag ook stellen via het onderstaande contactformulier. Voor aanmeldingen graag  het aanmeldformulier gebruiken.

Tarieven en vergoeding

Praktijk voor Stottertherapie Leusden heeft contracten met alle Zorgverzekeraars in Nederland. Logopedie-stottertherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Om vergoede zorg te ontvangen, is een verwijzing van een arts of specialist nodig. De verwijzing moet gedateerd zijn vòòr of op de datum van de eerste afspraak.

Voor cliënten vanaf 18 jaar geldt dat eerst het eigen risico betaald moet worden. Het eigen risico voor 2020 is 385 euro. De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw Zorgverzekeraar.

Consultatie

Je bent logopedist en je hebt een vraag over een stotterend kind dat je in behandeling hebt. Of ben je leidster van een kdv of psz, leerkracht of docent en je hebt een vraag over een stotterend(e) kind/leerling. Vind informatie via www.stotteren.nl of stel je vraag via onderstaand contactformulierMeer:

2 - 6 jaar

Step 1


6 - 12 JAAR

Step 1


12 - 18 EN VOLWASSENEN

Step 3


De Mulderij 6

3831 NV Leusden

2de verdieping

06 - 416 255 12  

KvK: 772 626 62

Registraties:

Kwaliteitsregister Paramedici KP

European Fluency Specialists EFS

Copyright © Praktijk voor Stottertherapie Leusden. All Right Reserved